Τελευταία νέα & ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό μας

Παναθηναϊκός : Tο μόνο που απέμεινε στο Tριφύλλι για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα

Αχ και να φτάσει αυτή η...άγια ώρα!

Παναθηναϊκός

Ένα και μόνο ένα πράγμα σκέφτονται αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο. Το Τριφύλλι έχει…μπροστά 9 τελικούς ακόμη. Βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ, στο +3 από τον Ολυμπιακό και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.

Γιαννακόπουλος: Επική απάντηση σε Ολυμπιακό που πήγε να τον trollάρει (pic)

Ο μοναδικός στόχος είναι όταν θα περάσουν αυτοί οι 9 αγώνες το πρωτάθλημα να έχει…βαφτεί πράσινο. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επιστρέψει δυνατός μετά από διακοπή. Κάτι που δεν συνέβη την τελευταία φορά που διακόπηκε η Superleague λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Όμως, τότε η διακοπή ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερη. Οπότε, το Τριφύλλι θα πρέπει να δείξει σε όλους πως αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Πως μπορεί να…συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που βρισκόταν πριν την διακοπή και γιατί όχι ακόμη καλύτερα.

Το σημαντικότερο που έχει να κάνει ο Παναθηναϊκός

Βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να κάνει. Μάλιστα, είναι ακόμη σημαντικότερο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να προηγηθεί επιτέλους σε ντέρμπι! Ολόκληρη τη σεζόν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει ουδέποτε πρώτος απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Μοναδική φορά που συνέβη, ήταν με τους Ασπρόμαυρους στην ρεβάνς του κυπέλλου.

Θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να το επιτύχει αυτό επιτέλους. Διότι, είναι με διαφορά η καλύτερη στο να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα. Μόνο ο Ιωνικός στη Νίκαια κατάφερε να της…κόψει βαθμούς, σε αγώνα που προηγήθηκε.

Στα playoff, που κατά κύριο λόγο θα παίξει ντέρμπι, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί η “συνταγή”. Ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει επιτέλους…κεφάλι στο σκορ. Με την ΑΕΚ, σε 3 αγώνες στην Superleague την φετινή σεζόν, 2 φορές δέχθηκε γκολ πρώτος από τον Πινέδα. Την μία το “γύρισε” την άλλη έχασε. Ενώ, στο τελευταίο ματς οι Κιτρινόμαυροι πήραν…δωράκι από τον Νταμπάνοβιτς τον βαθμό της ισοπαλίας. δίχως γκολ.

Με τον ΠΑΟΚ και στα 2 παιχνίδια πάλι δέχθηκε γκολ πρώτος ο Παναθηναϊκός. Στην Τούμπα…έφερε το ματς τούμπα και πήρε τρίποντο και στη Λεωφόρο κατέρρευσε. Ενώ, με τον Ολυμπιακό ισοφάρισε στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ. Στο “Γ. Καραϊσκάκης” κατάφερε να κρατήσει το 0-0 σε αναμέτρηση που οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι.

Η καλύτερη ώρα είναι τώρα!

Γίνεται εύκολα κατανοητό πως ήρθε η ώρα να προηγηθεί το Τριφύλλι σε ντέρμπι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Άλλωστε…εδώ και τώρα είναι το σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Όπου θα κριθούν όλα. Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει;

“ΒΌΜΒΑ ΜΕΓΑΤΌΝΩΝ”: Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν

Το θέλατε το φτιάξαμε! Μπες στον κόσμο του Παναθηναϊκού με το APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android. Σύντομα και σε IOS. Follow το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

TOP VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ