Τελευταία νέα & ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό μας

Οι υπογραφές του Σπόραρ στις πλάτες των οπαδών του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Σλοβένος φορ, Σπόραρ, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Παγκάκης σας μεταφέρει το ρεπορτάζ απο την Κύπρο.

Ο Σπόραρ ήρθε το καλοκαίρι ως μια ηχηρή μεταγραφή, αφού ο Παναθηναϊκός ξόδεψε περίπου 5 εκατομμύρια συνολικά για να τον έχει στο ρόστερ του. Ο Σλοβένος επιθετικός έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα κομβικός στην πορεία πρωταθλητισμού, που διανύουν οι Πράσινοι. Πολλές φορές έχει “ξελασπώσει” το Τριφύλλι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, όπως με το νικητήριο γκολ κόντρα στον Άρη στο 93ο λεπτό ή το πέναλτι στο 97ο λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, ο Σπόραρ έβαλε το γκολ που έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό και έτρεξε να πανηγυρίσει με τον κόσμο, ενώ έδειχνε και το Τριφύλλι στη φανέλα. Μάλιστα, μετά τον αγώνα υπέγραψε πολλές φανέλες στα παιδιά που βρίσκονταν στο γήπεδο, ενώ έβγαλε και πολλές φωτογραφίες μαζί τους. Ο ίδιος δείχνει να περνάει πολύ καλά στη χώρα μας, βοηθάει τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει αγωνιστικά και σίγουρα το μέλλον του αναμένεται λαμπρό. Βλέπουμε και τον κόσμο να έχει “χτίσει” μια δυνατή σχέση με τον Σλοβένο φορ.

Ακολουθήστε το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Ακολουθήστε το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

TOP VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ