Τελευταία νέα & ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό μας

2022 ευχές των πράσινων αθλητών στο “P” – Καλή χρονιά! (video)

Το 2021 οδεύει προς την δύση του και οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίνουν τις δικές ξεχωριστές ευχές στην κάμερα του paopantou για τη νέα χρονιά

Το 2021 αποχαιρετά. Την ανθρωπότητα και τον αθλητισμό που βρίσκονται στην σκιά της πανδημίας. Μια χρονιά με έντονες συγκινήσεις, επιτυχίες, αλλά και δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Γεμάτη όμως, πράσινες αποχρώσεις. Για δεκάδες τριφυλλοφόρους αθλητές, οι οποίοι τιμούν το πιο ένδοξο ελληνικό αθλητικό σωματείο με τις επιδόσεις τους.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί

Το τέλος ενός κύκλου πάντα, όμως επιφυλάσσει την αρχή ενός νέου. Μια χρονιά που ευχόμαστε να αποτινάξει τον βαρύ μανδύα της πανδημίας. Και θα φέρει υγεία και πράσινα χαμόγελα. Μέσα στα γήπεδα αλλά και εκτός αυτών… με χαρμόσυνα νέα, όπως αυτά για τον Βοτανικό!

Πάντα τέτοια και το 2022

Στο περιθώριο της αλλαγής του χρόνου, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες του Παναθηναϊκού, μίλησαν στο Paopantou. Nαι μεν απολαμβάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, φορτίζοντας μπαταρίες. Εν όψει και της δύσκολης συνέχειας… Ωστόσο δεν παρέλειψαν, πριν την έλευση του νέου έτους, το 2022, να αφιερώσουν τις δικές τους ξεχωριστές ευχές στην κάμερα του paopantou. Και στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Πράσινες κούπες και νίκες και για το 2022

Δείτε λοιπόν, αποκλειστικά τις ευχές των αθλητών του “τριφυλλιού” στην κάμερα του “P”: Οικονόμου και τα φίνα κορίτσια του. Οι Βονόρτας – Θεοχάρης. Αγραπιδάκης και Παντελέων. Παπαδημητρίου, Συναδινός και άλλοι… Σε ένα καταπράσινο παζλ ευχών!

Γεμάτοι χαμόγελα και ευχές τα κορίτσια και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού
Παπαδημητρίου και Συναδινός. Πόλο και Βόλεϊ δίνουν πράσινο χρώμα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Ακολουθήστε το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”.

TOP VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ