Τελευταία νέα & ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό μας

2014 vs 2022: Ίδιος τελικός, ίδια τελευταία αγωνιστική και…ίδια αποτελέσματα;

Ένας ακόμη...πράσινος οιωνός!

Όπως και το 2014, έτσι και το 2022, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Super League, στην κανονική διάρκεια με τον Παναθηναϊκό, να είναι μερικές θέσεις πιο κάτω. Ένας ακόμη “οιωνός” που…δείχνει Τριφύλλι στον τελικό. Θυμίζουμε, πως και εκείνη την σεζόν οι δύο φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος, ήταν οι Πράσινοι και οι Ασπρόμαυροι. Με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ, όπως και φέτος.

Ενώ, μια ακόμη σύμπτωση της χρονιάς εκείνης με την φετινή, είναι και η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο Δικέφαλος του Βορρά είχε “συγκομιδή” τριών βαθμών περισσότερων από ότι το Τριφύλλι. Το 2014 ήταν στην κανονική διάρκεια και το 2022 μετά το πέρας των playoffs. Να αναφερθεί πως τότε, σε αυτό το “σημείο” της διοργάνωσης δεν συμμετείχε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας μετά την κανονική διάρκεια, αλλά μονάχα οι ομάδες που τερμάτισαν από την θέση δύο ως την πέντε.

Και αν δεν φτάνουν αυτά, να αναφερθεί και πως και το 2014, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ “κοντραρίστηκαν” στην τελευταία αγωνιστική των playoffs, στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο να επικρατεί. Βέβαια, τότε το “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Champions League και η δεύτερη θέση, είχαν…βαφτεί πράσινα.

Οι ομοιότητες πάρα πολλές. Πραγματικά. Έχουν σημασία; Καμία απολύτως. Θα έχουν όμως, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το κύπελλο και προσφέρει χαμόγελα στον κόσμο του Τριφυλλιού. Ώστε να επιστρέψει το τμήμα στον “δρόμο” των τίτλων μετά από οκτώ χρόνια “ξηρασίας”.

Ακολουθήστε το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Ακολουθήστε το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

TOP VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ