Τελευταία νέα & ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό μας

Παρράς στο Paopantou.gr: «Δεν αγοράζουμε ΑΦΜ-Πρωταθλητής και στο σκάκι ο Παναθηναϊκός »(Vid)

Ο Κώστας Παρράς μίλησε στην εκπομπή «Η ώρα του ερασιτέχνη» και το Paopantou.gr για το τμήμα σκάκι του Παναθηναϊκού.

ΠΑΡΡΑΣ-ΣΚΑΚΙ

Ο Κώστας Παρράς, υπεύθυνος του τμήματος σκάκι του «τριφυλλιού» μίλησε στο Paopantou.gr και την «Ώρα του ερασιτέχνη». Παράλληλα, η εκπομπή περιλάμβανε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών όπως και ρεπορτάζ για την νέα σύνθεσή της καθώς, επίκεινται ορισμένες αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟ

Πως ξεκίνησε ο κ.Παρράς να ασχολείται με το σκάκι; Πως ήρθε στον Παναθηναϊκό και ποια είναι η σχέση του με την διοίκηση; Ποια είναι η εξέλιξη του τμήματος αυτού; Ποιοι είναι οι στόχοι για το άμεσο και πιο μακρινό μέλλον; Ποια υπόσχεση δίνει στους φίλους του συλλόγου;

Διαβάστε όσα στους Δημήτρη Κουκάκη και Σωτήρη Σουχλέρη:

Από πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με το σκάκι πιο επαγγελματικά;
Το σκάκι είναι ένα ερασιτεχνικό άθλημα, δεν υπάρχει αυτό που λέμε «επαγγελματίας σκακιστής». Εγώ έπαιζα σκάκι ως παιδί και βρίσκομαι ως παίκτης στον χώρο από το 1979, με μια διακοπή το 1984 για να πάρω το πτυχίο μου και επανήλθα το 2011. Τότε πήρα μεταγραφή στην ομάδα της Ερυθραίας όπου αγωνίστηκα για δυο χρόνια και ύστερα ανέλαβα έφορός της. Η ομάδα αυτή ανέβηκε μέχρι την Α’ εθνική όπου πήρε την Πέμπτη θέση και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.
Όλο αυτά μέτρησαν στην απόφαση που σχημάτισε ο κύριος Μαλακατές το 2018 όταν ήθελε να ανασυστήσει το τμήμα σκακιστών του Παναθηναϊκού. Όταν έγινε η πρόταση από τον αντιπρόεδρο κ. Αντωνιάδη για το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη προτάθηκα εγώ.

Πως νιώσατε όταν ο κ. Μαλακατές σας ζήτησε να αναδιοργανώσετε το τμήμα;
«Η επανασύσταση έγινε με απόφαση του ΔΣ και δεν αφορούσε μόνο το σκάκι αλλά και μια σειρά άλλων αθλημάτων. Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια. Συγκινήθηκα, γιατί είμαι παναθηναϊκός, με κατέκλυσαν αισθήματα συγκίνησης. Αξιώθηκα να προσφέρω στην επανασύσταση του αθλήματος που αγαπώ και θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό ότι κατάφερα με την Ερυθραία. Δηλαδή κάθε χρόνο ένα πρωτάθλημα μέχρι ο σύλλογος να φτάσει στην Α’ εθνική και τα μέλη του να στελεχώνουν όλες τις εθνικές ομάδες και να φέρουν περηφάνια στον σύλλογο.»

Η απάντηση του Κώστα Παρρά στα παραπάνω ερωτήματα εδώ

Αυτήν την στιγμή μαζί με τον Παναθηναϊκό πόσες ομάδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα;
«Στην Α’ τοπικής, όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός συμμετέχουν 13 ομάδες. Συγκεκριμένα στην βαθμολογία είμαστε πρώτοι και ακολουθούν ο Φοίβος Πειραιά δεύτερος, ο Ζωγράφου τρίτους, τέταρτη η ΑΕΚ και μετά οι Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι, Κηφισιά, Λεύκιππος, Λαύριο, ΑΕΚ Βριλησσίων, Θωμάς Γεωργίου και τελευταίοι οι Διόσκουροι. Τώρα που μιλάμε ο σύλλογος είναι πρώτος με 28 βαθμούς σε σύνολο 32. Οι βαθμοί αποδίδονται ως εξής, με νίκη 2, με ισοπαλία 1 και εάν χάσουμε 0. Οι πόντοι βγαίνουν από τις μάχες στις σκακιέρες.»

Το μήνυμα σας στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας βλέπει μέσω της εκπομπής «Η ώρα του ερασιτέχνη».

«Αρχικά, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς παιδιά για την φιλοξενία. Ένιωσα πολύ ζεστά κοντά σας και πολύ Παναθηναϊκά. Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις και θα ήθελα να δώσω μια υπόσχεση: Το πρωτάθλημα και ότι άλλο μπορούμε καλύτερο στο σκάκι και στον αγαπημένο μας σύλλογο γενικότερα.»

Το θέλατε το φτιάξαμε! Μπες στον κόσμο του Παναθηναϊκού με το APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android. Σύντομα και σε IOS. Follow το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

TOP VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ